Menu

Årets HVB Træner 2018

image Thomas Erbo Mortensen
12. november 2018 kl. 05:41

ÅRETS TRÆNER 2018

 

Årets træner 2018 er indbegrebet af en frivillig leder, der kan mærkes og høres i klubben. Det handler ikke bare om at være den bedste træner, og den som har fået skabt de bedste fodboldmæssige resultater i året der er gået. Det handler om meget mere – om at have HVB helt inde i sjælen - så når vi siger HVB’s motto

 

”HVB for livet”

 

ja så siger vi faktisk også personens navn, som i år er valgt som årets HVB træner. Hans engagement i HVB rækker længere end blot det at være træner for ét hold men hele to hold - og endda på to forskellige årgange. Personen stiller sig altid til rådighed for de aktiviteter, som kræver en ekstra hånd. Han bruger UANEDE mængder af tid på logistik, klargøring til træning samt forberedelser. Han tager også gerne nye initiativer, modtager alle nye med gejst, har utrolig meget energi, måske nogle gange for meget energi 😊, og han er der næsten HVER gang, til begge holds træninger og alle kampe i weekenderne.

 

Hans engagement som træner er fantastisk og smitter i den grad af på drengene, som socialt har det fantastisk med hinanden, men som egentlig også har løftet sig meget fodboldmæssigt blandt andet fordi træningen altid foregår med fuld koncentration. Men det skyldes, at der også er et kolosalt stort vindergen gemt i personen.

 

Vi er super glade for at kunne præsentere

 

ÅRETS TRÆNER 2018

Thomas Erbo

STORT TILLYKKE

Årets HVB træner 2018
Thomas Erbo Mortensen
Fuld fortjent⚽️⚽️⚽️

Billedet indeholder sandsynligvis: Thomas Erbo Mortensen, friluftsliv
Billedet indeholder sandsynligvis: tekst
Billedet indeholder sandsynligvis: Thomas Erbo Mortensen, tekst