Menu

Glædelig nyhed for børne- og ungdomsfodbolden og alle øvrige i Himmelev-Veddelev BK (HVB)

image HVB indgår ny 3-årig sponsoraftale med Stryhns
04. juni 2018 kl. 17:00

HVB er glade for at kunne meddele, at man netop har forlænget en ny 3-årig sponsoraftale med Stryhns allerede ét år før den nuværende aftale udløber.

 

Med til den nye aftale følger at alle klubbens årgange og hold, lige fra yngste årgang til ældste årgang, får nyt spillertøj - naturligvis med Stryhn’s-logo påtrykt. Tøjet præsenteres for alle klubbens medlemmer til Stryhn’s Cuppen den 11. og 12. august 2018.

 

Med den nye aftale vil HVB få endnu flere strenge at spille på, når det gælder udviklingen af børne- og ungdomsfodbolden i Roskilde. Klubben er i dag den absolutte største fodboldklub i Roskilde og nu den 9. største fodboldklub på Sjælland. HVB er bl.a. også kendt for afholdelse af det årlige, traditionsrige sommerstævne ”Stryhn’s Cup”, som laves i samarbejde med Stryhns under et fælles udviklet logo.

 

”I fremtiden fortsætter HVB det ambitiøse arbejde med en gradvis professionalisering af klubbens organisation og sportslige setup til glæde og gavn for både bredde og elite. I den forbindelse er samarbejdet med Stryhns en meget vigtig brik for at realisere HVBs ambition om at skabe Roskildes bedste børne- og ungdomsmiljø” udtaler formand for HVB Carsten Reinholdt.

 

”HVB har planlagt mange spændende initiativer for specielt børne- og ungdomsfodbolden, som vi på denne måde kan være med til at realisere. Stryhns ønsker med aftalen, at bidrage til udviklingen af den lokale idræt i Himmelev, hvor HVB er en vigtig aktør, og hvor vi også har hjemme. Klubben sætter scenen for et stort antal børn og unge i Himmelev, og den har i mange år stået vores hjerte nært, så på den baggrund har det været en nem beslutning for os at forlænge sponsoratet” udtaler Marketingchef Peter Kreutzfeldt fra Stryhns.

 

”Selvom børne- og ungdomsfodbolden altid har været et attraktivt produkt og et stort trækplaster i HVB, hvor der i årevis har været stor søgning og forespørgsel, så vil der blive tale om en klar opgradering af rammerne og miljøet for klubbens mange børn og unge. Vi er stolte over, at Stryhns som hovedsponsor for HVB vil være med til at bakke op omkring denne udvikling til gavn og glæde for begge parter, og vi glæder os til at fortsætte det gode lange samarbejde” slutter Carsten Reinholdt.

 

”Vi ved, at klubberne er helt afgørende i forhold til at virkeliggøre visionen om, at flere skal dyrke sport i en forening. I HVB ved vi, at klubben i dag er vokset til langt over 1.000 medlemmer og løbende udvikler de sportslige produkter som klubben tilbyder til alle deres mange medlemmer. Derfor er vi stolt sponsor af HVB” slutter Peter Kreutzfeldt.