Menu

Jonas Loft og Marcus Oxe afholder trænerkursus for alle

image Trænerkursus 18. februar 2017 kl 10.00-17.00
18. januar 2017 kl. 15:54
Kurset vil foregå 18.februar

Til medlemmerne i HVB

Jonas Loft (Træner på U14) og Marcus Oxe (Træner på U19) vil afholde et trænerkursus d. 18.februar 2017 fra kl 10.00-17.30 i HVB, der måske har en træner gemt i sig og som måske gerne vil lære mere om, hvad det vil sige ...

Du er måske forælder, hjælpetræner eller spiller på et af klubbens ungdomshold…


Kurset vil rette sig imod at erhverve sig teknikker og blive udfordret på, hvad det kræver og hvad det vil sige at træne et hold. Det er både brugbart, hvis du forestiller dig et fremtidigt engagement som assistenttræner, cheftræner, eller måske bare være klar på fodboldskolen i 2017 i HVB, som træner af den ene eller anden karakter.

Du bindes i første omgang ikke op på noget, men har drengene behov for at høre, hvor stor interesse der kunne være for sådan et kursus.
Ud fra antallet af positive tilbagemeldinger, vil de arbejde videre med projektet og melde konkret ud til de interesserede, når de nærmere detaljer er på plads.

Det kommer til at foregå i HVB i en weekend, hvor de både skal høre, hvorfor du er interesseret, om din fodboldfilosofi, prøve ting af i praksis og så byder vi også på en gang frokost. Kurset tager afsæt i DBU's licenskursus B1.

Er du frisk?

Hvis du er interesseret i dette, så giv Jonas besked på Facebook eller send en email til jonasloft@hotmail.com med din tilkendegivelse eller eventuelle spørgsmål.