Menu

Ny sæson - nye kampsæt

image
01. september 2018 kl. 09:51
Tusind tak til Stryhns!

Vores hovedsponsor, Stryhns, har forlænget sponsoraftalen med Himmelev-Veddelev Boldklub for yderligere 3 år. Med i den nye aftale er også vores nyeste kampsæt til alle klubbens hold - ung som gammel. 

Vi er super stolte og glade for det sponsorat Stryhns har lagt hos os.

Her kan du se et udpluk af billeder fra Stryhns Cup tilbage i begyndelsen af august:

HVB U7

HVB U10

 

HVB U12

 

HVB U13

HVB U14

 

HVB U15

HVB U17

 

Historie om Stryhns

 

Fra cyklende sælger til moderne fødevareproduktion

Bevæbnet med en varecykel til 350 kg. leverpostej, et nyerhvervet næringsbrev som grosserer og sit handelstalent, gik Henry Stryhn i gang som selvstændig. Det var i 1941, og kunderne var københavnske slagterforretninger, som Henry Stryhn kendte fra sin tid som salgschauffør i Kødbyen. Leverpostejen blev købt samme sted, og arbejdsdagene, der ofte var på 16-17 timer, bød på godt 50 km. på cykel i al slags vejr. Det var startskuddet på den historie, der nu i generationer har gjort navnet Stryhns til indbegrebet af god leverpostej.

Inden den moderne produktion i Himmelev ved Roskilde blev grundlagt i 1956, gik en årrække bl.a. med Københavns Leverpostejfabrik på Amager, som Henry Stryhn købte sammen med sin kompagnon Martin Wienberg Hansen – og siden egen leverpostejfabrik i København.

Stryhns har stadig hovedsæde og leverpostejproduktion på den 3½ tdr. land store grund på Vestre Kirkevej i Himmelev. Siden 1978 blev den daglige ledelse varetaget af Henry Stryhns mellemste datter, Elsebeth Stryhn, der efter 18 år på direktørposten trådte til som bestyrelsesformand for Stryhns A/S i 1996.

Væksten var beskeden i virksomhedens første 25 år, men siden slutningen af 60’erne er det gået hastigt fremad år for år. Forbrugernes kendskab og købelyst voksede, ikke mindst efter tv-reklamernes indtog op gennem 90’erne. Og sloganet ”Vil du ha’ lidt med hjem?” blev kendt af de fleste.

I 2008 blev Stryhns A/S opkøbt af den norske familiekoncern Agra og fusionerede med Graasten Salater A/S. En moderne virksomhed, der holder fast i traditionerne og stadig byder på den gode kendte smag af Stryhn’s.