Menu

NYESTE MEDLEMSTAL FRA HVB

image
04. oktober 2018 kl. 06:44

NYESTE MEDLEMSTAL FRA HVB 💬🗣

Vi har netop gjort vores medlemstal op i Roskildes største fodboldklub. Vi er pt. et godt stykke over 1.000 aktive fodboldspillere i alderen 2-80 år og derudover godt og vel 200 tilmeldt vores e-sportsafdeling. ⚽️🎮

Vi føler selv, at klubben er relativt velfungerende. De frivillige hænder er prisværdige og jovist, der kunne da godt være flere – men hvornår kunne der ikke være det? Så vi stiller os fint tilfredse med den klub vi hver dag forsøger at gøre bedre.

De seneste år har budt på enkelte tiltag, som virkelig har skabt samhørighed i vores stærke, lokale fodboldklub. Blandt andet kan nævnes:

➡️ Tiltaget om eSport
➡️ Teknik- og målmandsskole hver fredag både i forår- og efterårssæsonen
➡️ Fodbold for Sjov hver lørdag formiddag

Disse aktiviteter er noget vi kan mærke i hele klubben. Men der er også en bagside af medaljen … 🏅

Hver gang det regner i og omkring Roskilde … så starter regnen af sms-toner hos vores baneansvarlige📲. ”Bliver træning aflyst i dag?👀☔️” … og endnu værre, så går det for dem som har hjemmebanekamp på kunstgræsbanen.

Og ja, i perioden maj-september, hvor der stadig er lyst efter kl 19.00, der er udfordringerne ikke store. Men ligeså snart vi går i perioden oktober-marts, så skal samtlige spillere i HVB og Roskilde Pige Fodbold med godt 1500 fodboldspillere eller 30% af alle fodboldspillere i hele Roskilde Storkommune rykke til én bane. Og ovenikøbet med flere klubber udefra tillige. En kunstgræsbane, der ikke er til at spille på, hvis der kommer regn og uvejr, da banen ikke dræner ordenligt.

Vi har ikke brug for mere udendørs arealplads. Området i Himmelev Park er ganske stort. Men vi har hårdt brug for en kunstgræsbane mere til klubbens mange medlemmer, så vi kan tilbyde de bedste rammer til vores spillere. Det går ikke at lokale fodboldspillere, både drenge og piger, skal have ugentlige træninger og kampe aflyst i en periode på over 6 måneder.

Er der nogle som har gode ideer til løsning af dette?